2018/04/26 14:27
17-тo издание на ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT - 2017-04-20 Започна записването за популярния любителски турнир PEUGEOT.През пролетния сезон на 2017 година София Франс Ауто организира 17-ото издание на най-големия любителски тенис турнир за смесени двойки в България. ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT ще се проведе на 13 и 14 май на кортовете на „Български национален тенис център“ в Борисовата градина.

За 17-а година любители ще играят за голямата награда – посещение на легендарния тенис турнир Roland-Garros в началото на юни 2017г.

Формaтът остава непроменен – 2 от 3 тайбрека или 3 от 5, според броя на двойките. Полуфиналите и финалът ще се играят в 3 от 5 тайбрека.

Официални партньори на турнира са Air France, BNP Paribas, SLS Rossignol, Загорка и Изворна вода Рилана. По време на турнира, участниците и посетителите ще могат да видят най-новите модели автомобили, скутери и велосипеди Peugeot.

Всички желаещи могат да се запишат индивидуално или с техния партньор онлайн на peugeot.bg/tennis или в Български национален тенис център както и в центровете на Peugeot в цялата страна
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ТЕНИС ЦЕНТЪР ©
web design and development by ARTKOM