2018/04/26 14:20
КОЛЕДНИ ТУРНИРИ В НАЦИОАНАЛЕН ТЕНИС ЦЕНТЪР - 2017-12-18 В национален тенис център се проведоха традиционните Коледни турнири за децата от тенис школата, както и групите за пораснали. Проявите събраха над 50 участника, които бяха разделени в различни групи,по ниво на игра при възрастните и по възраст при децата. Срещите при малчуганите се проведоха съответно на оранжев и зелен корт. Последните мачове -1/2финал и финал от групата на зеления корт се изиграха на цял корт, за да определят призьорите в турнира.
След края на турнира, класиралите се от първо до трето място бяха наградени от треньорите на тенис школата. За събитията треньорският екип демонстрира нови екипи, предоставени от партньора на Национален тенис център – САЯНА. За да остане денят незабравим всички участници заедно с техните родители и екипът на тенис школата завършиха деня с шумна веселба, подобаваща почерпка, а всички деца получиха коледен подарък.
Целият екип на Национален тенис център пожелава на всички свои приятели весели Коледни празници и щастлива 2018 година!!!
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ТЕНИС ЦЕНТЪР ©
web design and development by ARTKOM